Creatief

Heerlijk op het platteland creatief bezig zijn? Dat kan bij Het Mo’Ment in Langenboom. Doe mee met een creatieve workshop en ontdek uw talent. En echt…. iedereen is creatief!

Het_MoMent_Theekransen_03Beeldhouwen of Schilderen
Na een vers kopje koffie of thee, uiteraard met Mo’s Made lekkers uit eigen keuken, start de workshop met het uitzoeken van een steen of het bepalen van de schilderstechniek. Afhankelijk van uw ervaring en tijd kiezen we samen een passende project. Voor de lunch maakt u de ruwe contouren op van uw kunstwerk, onder begeleiding van een ervaren kunstenares.

Het MoMent LunchNa de heerlijke lunch gaat u uw kunstwerk verfijnen en afwerken. Aan het einde van de workshop heeft u een prachtige beeld gecreëerd uit een brok steen of een schilderwerk gemaakt; iets om trots op te zijn. We sluiten de gezellige en leerzame dag af met een hapje en drankje.

 

 

Het_MoMent_03Hoewel u individueel werkt aan een project, wordt u geïnspireerd door het materiaal zelf, de natuurlijke omgeving, andere deelnemers en onze begeleiding. De workshop is geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring. Wij leren u de techniek en stimuleren u met persoonlijk advies zodat u uw eigen stijl kan ontwikkelen.

 

Het MoMent Hart VlechtenBreed aanbod creatieve workshops
Naast het beeldhouwen en schilderen bieden we ook creatieve workshops aan met wilgenteen vlechten, Ster Vlechten of Hart Vlechten, Theekransen en Tapas & Ballen. Klik voor meer informatie op de links.

 

 

Nog even dit:

  • Na afloop dient er contant of per PIN afgerekend te worden, tenzij vooraf hierover afspraken zijn gemaakt.
  • Indien tijdig gemeld kan met vegetarische wensen, allergieën en/of speciale diëten – tot op zekere hoogte – rekening gehouden worden.
  • Voor alle workshops en arrangementen gelden de Algemene Voorwaarden van Het Mo’Ment. Lees de voorwaarden hier.

Heeft u vragen of wilt u weten of een datum nog vrij is? Neem dan contact op met Monique Nelson. Stuur een e-mail naar mo@hetmoment.info of bel haar op telefoonnummer 06 51 11 00 82.

Het MoMent - Schilderen