Cursussen

Het_MoMent_05Schilderen
U kunt wel een mooi schilderij maken tijdens een workshop, maar dan kunt u nog niet schilderen. Wij geven cursussen schilderen waarin u in 10 lessen wat meer leert over kleurgebruik, perspectief, verhoudingen en composities. In de eerste paar lessen leert u tekenen en proeft u aan de diverse soorten materialen. In de laatste paar lessen maakt u schilderijen die u vol trost in uw huiskamer kan hangen.

Specificaties
Datum: Elke dinsdagmiddag 13:00-16:00 uur.
Kosten: € 150,- voor 10 lessen
Dit is inclusief materiaal, begeleiding en koffie of thee.
Dit is exclusief schildersdoeken.

Het_MoMent_06Beeldhouwen
Op donderdagmiddag wordt de cursus Beeldhouwen gegeven. Tijdens deze middag ontmoet u andere beeldhouwers welke allemaal een aan wat grotere steen werken. Uw tempo en de frequentie bepaalt uzelf en dus ook de duur van de cursus. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Specificaties

Datum: Elke donderdagmiddag, 13:00-16:00 uur.
Kosten: € 15,- per les
Dit is inclusief gebruik gereedschap, begeleiding en koffie of thee.
Dit is exclusief de steen.

Deze cursussen worden door Margriet Kappen gegeven. Zij heeft de kunstacademie gevolgd en is afgestudeerd in materieschilderen en is ook een begenadigd beeldhouwer.

Heeft u vragen of wilt u reserveren, neem dan contact op met Monique Nelson van Het Mo’Ment. Mail naar mo@hetmoment.info, gebruik het contactformulier of bel 06 51 11 00 82.