Cursussen

Het_MoMent_05Schilderen
U kunt een mooi schilderij maken tijdens een workshop, maar dan kunt u nog niet schilderen. Wij geven cursussen schilderen waarin u in 10 lessen leert over kleurgebruik, perspectief, verhoudingen en composities. In de eerste paar lessen leert u tekenen en proeft u aan de diverse soorten materialen. In de laatste lessen maakt u schilderijen die u vol trost in uw huiskamer kan hangen. De cursus vindt plaats op dinsdagochtend. Kosten: € 150 voor 10 lessen. Dit is inclusief materiaal, begeleiding en koffie of thee en exclusief schildersdoeken.

 

Het_MoMent_06Beeldhouwen
Op donderdagmiddag wordt vanaf 13:00 tot 16:00 uur de cursus Beeldhouwen gegeven. Tijdens deze middag ontmoet u andere beeldhouwers welke allemaal een aan wat grotere steen werken. Uw tempo en de frequentie bepaalt uzelf en dus ook de duur van de cursus. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Kosten: € 15 per les. Dit is inclusief gebruik gereedschap, begeleiding en koffie of thee. Dit is exclusief de steen.

 

Deze cursussen worden door Margriet Kappen gegeven. Zij heeft de kunstacademie met succes afgerond met materieschilderen en heeft vele jaren ervaring als beeldhouwer.

Het MoMent - Schilderen