Moodboard

Workshop Moodboard
Ontdek de kleur & stijl van jouw interieur

We weten allemaal hoe lastig het is om te verwoorden wat jouw interieurstijl is of graag zou willen zien. De workshop Moodboard is de manier om je woonstijl te ontdekken en interieurwensen in kaart te brengen.

Wat is een Moodboard?
Een moodboard is een collage van afbeeldingen, foto’s en product-stalen. Maar het is meer dan alleen knippen en plakken van plaatjes. Het is een vertaling van wensen, ideeën en dromen omzetten naar een beeld, een visie. Een moodboard is de beste manier om inzicht te krijgen in jouw smaak, is een houvast tijdens een verbouwing of restyling en geeft een idee hoe verschillende voorkeuren bij elkaar passen.

De workshop
De workshop wordt gegeven door Mariëlle Claessen; een interieurstyliste met veel ervaring. Tijdens de workshop helpt zij jou om jouw wensen voor het interieur te vertalen naar een moodboard. Aan de hand van woonbladen kan je veel inspiratie en ideeën opdoen, maar uiteraard kun je tijdens deze workshop ook interieurvragen stellen en jouw ideeën nog inzichtelijker maken aan de hand van de aanwezige kleur-, vloer-, behang- en gordijnstalen. Alle materialen om een mooi board te maken, koffie en/of thee met wat lekkers en later nog een hapje en drankje, plus de mooie omgeving zorgen ervoor dat het een geslaagde workshop wordt, met als eindresultaat een prachtig moodboard van jouw gewenste interieur. Start het nieuwe jaar goed en meld je vandaag nog aan voor de workshop.


Specificaties
Datum: Op afspraak
Aanvang: 13:30 tot 16:30 uur of 19:00 tot 22:00 uur
Kosten: € 37,50. Dit is inclusief koffie of thee, lekkers, een hapje en een drankje, materiaal en begeleiding.
Aantal personen: vanaf 4 tot 20 personen.


Deze workshops wordt gegeven in samenwerking met Mariëlle Claessens van:


 

Nog even dit:

  • Na afloop dient er contant of per PIN afgerekend te worden, tenzij vooraf hierover afspraken zijn gemaakt.
  • Indien tijdig gemeld kan met vegetarische wensen, allergieën en/of speciale diëten – tot op zekere hoogte – rekening gehouden worden.
  • Voor alle workshops en arrangementen gelden de Algemene Voorwaarden van Het Mo’Ment. Lees de voorwaarden hier.

Heeft u vragen of wilt u weten of een datum nog vrij is? Neem dan contact op met Monique Nelson. Stuur een e-mail naar mo@hetmoment.info of bel haar op telefoonnummer 06 51 11 00 82.

Het MoMent - Workshop Moodboard