Moodboard

Workshop Moodboard
Ontdek de kleur & stijl van jouw interieur
 

We weten allemaal hoe lastig het is om te verwoorden wat jouw interieurstijl is of graag zou willen zien. De workshop Moodboard is de manier om je woonstijl te ontdekken en interieurwensen in kaart te brengen.

Wat is een Moodboard?
Een moodboard is een collage van afbeeldingen, foto’s en product-stalen. Maar het is meer dan alleen knippen en plakken van plaatjes. Het is een vertaling van wensen, ideeën en dromen omzetten naar een beeld, een visie. Een moodboard is de beste manier om inzicht te krijgen in jouw smaak, is een houvast tijdens een verbouwing of restyling en geeft een idee hoe verschillende voorkeuren bij elkaar passen.

De workshop
De workshop wordt gegeven door Mariëlle Claessen; een interieurstyliste met veel ervaring. Tijdens de workshop helpt zij jou om jouw wensen voor het interieur te vertalen naar een moodboard. Aan de hand van woonbladen kan je veel inspiratie en ideeën opdoen, maar uiteraard kun je tijdens deze workshop ook interieurvragen stellen en jouw ideeën nog inzichtelijker maken aan de hand van de aanwezige kleur-, vloer-, behang- en gordijnstalen. Alle materialen om een mooi board te maken, koffie en/of thee met wat lekkers en later nog een hapje en drankje, plus de mooie omgeving zorgen ervoor dat het een geslaagde workshop wordt, met als eindresultaat een prachtig moodboard van jouw gewenste interieur. Start het nieuwe jaar goed en meld je vandaag nog aan voor de workshop.

Aanmelden
De workshop Moodboard is te boeken vanaf vier personen. Maar je kan ook aanmelden voor de speciale aanschuifworkshop Moodboard op vrijdag 13 januari,  aanvang 19:00 uur. De kosten zijn € 37,50 per persoon. Aanmelden kan via Mariëlle Claessens van Claessens Styling door een e-mail te sturen naar welkom@claessens-styling.nl of te bellen met 06 38 32 96 38.