NLP Proeverij

Het MoMent - NLP Proeverij

Ben je ook zo geïnteresseerd in wat NLP nu eigenlijk is en zou je graag eens kennis willen maken met dit mooie principe? Dan is deze proeverij echt iets voor jou. Voor € 75 per dagdeel doe je al mee.

Hoe werken jouw denkpatronen, jouw taalgebruik, jouw intuïtie en hoe beïnvloeden deze elementen jouw gedrag? Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) gaat over dit samenspel. NLP is een krachtig instrument voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze ervaringsgerichte drie dagdelen durende workshop worden je de basisprincipes van NLP aangereikt. Je onderzoekt jouw manier van communiceren, waar het effectief is, daar waar je er niet tevreden over bent en hoe je communicatie doelgericht kunt veranderen.

Je wordt uitgedaagd om te ontdekken welke impact je onbewuste patronen op jezelf en je omgeving hebben. In de workshop onderzoek je door welke bril jij naar de wereld kijkt en wat je eventueel belemmert om werkelijk te doen wat je wilt doen. De Kracht van NLP is praktisch en direct toepasbaar in je eigen werk en privé situatie.

De NLP Proeverij geeft jou:

  • Inzicht in de grondbeginselen en uitgangspunten van NLP
  • Inzicht en gebruik van jou kwaliteiten en vermogens
  • Kennis over hoe communicatie werkt voor jou en anderen
  • Contact maken met anderen en je invloed vergroten
  • Kennis en gebruik maken van de waarneemposities
  • Bewustwording welke rol taal heeft op ons onderbewuste
  • Het vergroten van je zelfvertrouwen en keuzevrijheid

Nancy Verstegen
De NLP Proeverij wordt gegeven door Nancy Verstegen. Zij is specialist in verandermanagement en dienend leiderschap. Ze zet mensen, teams en organisaties in beweging, en gaat voor ontwikkeling, professionele communicatie en diepgang.  Anders denken, anders doen is haar motto! Dit alles met een grote dosis humor en speelsheid en met een persoonlijke en rechtstreekse benadering. Meer weten over Nancy en haar bedrijf WaarMakers? Kijk op de website www.waarmakers.nu.

Specificaties
Data: Op afspraak. Gedurende het jaar worden er series gepland waarbij u kunt aanschuiven. Kijk in de agenda voor de data.
Tijden: 9:00 uur tot 12:45 uur (3 dagdelen)
Kosten: € 225. Dit is inclusief koffie, thee, water, lekkers, materiaal en begeleiding.
Aantal personen: Vanaf 6 tot maximaal 10 personen.

Aanmelden kan via info@waarmakers.nu of via de speciale webpagina.