Ster vlechten

Het MoMent High TeaGezellig een middagje theeleuten, lunchen én een mooie ster maken!
We starten de workshop met onbeperkt theeleuten en serveren daarbij een vers kopje soep, een stukje hartige taart, sandwiches, een geurig cakeje, brownies, bonbons en koekjes. Dan volgt de uitleg hoe u een mooie ster maakt van wilgentenen. Uiteraard gaat de ster mee naar huis aan het einde van deze gezellige middag.

 

Het MoMent Ster VlechtenSpecificaties
Datum: Op afspraak
Aanvang: 12:30 uur tot 16:00 uur
Kosten: € 35,-. Dit is inclusief thee (of koffie), de lunch en het gebruik van gereedschap, materiaal en begeleiding.
Aantal personen: vanaf 4 tot 20 personen

 


Aanschuifworkshops Kerstster vlechten
Kom op woensdag 13 december of woensdag 20 december gezellig een kerstster vlechten van wilgentenen. Wij zorgen voor de  kerstsfeer, koffie en thee met een heerlijk cakeje en lekkere hapjes en drankjes. Aanvang is om 19:00 uur tot 21:30 uur. € 35 pp incl. materiaal, onbeperkt koffie/thee en 4 consumpties. Aanmelden kan via mo@hetmoment.info.

De workshop gaat door wanneer minimaal 4 personen zijn aangemeld.


Tips

  • Wilt u deze workshop in de avond volgen? Dan starten we de workshop om 18.30 uur met een 3-gangen diner. Voor dit arrangement, inclusief 2 consumpties, wordt een meerprijs berekend van € 7,50 per persoon.
  • Meer weten over deze creatieve workshop? Bekijk dan de PDF met alle info.

Deze workshops wordt gegeven in samenwerking met Mariëlle Claessens van:


Aanschuifworkshop
Bent u alleen, met z’n tweeën of drieën dan kunt u ook aanschuiven bij een aanschuifworkshop. De groep wordt dan gevormd door individuen en is naast het creatief bezig zijn ook een leuke manier om andere mensen te ontmoeten. Kijk in de agenda voor de data wanneer u kunt aanschuiven.


Nog even dit:

  • Na afloop dient er contant afgerekend te worden, tenzij vooraf hierover afspraken zijn gemaakt. Er kan niet met de PIN worden betaald bij Het Mo’Ment.
  • Indien tijdig gemeld kan met vegetarische wensen, allergieën en/of speciale diëten – tot op zekere hoogte – rekening gehouden worden.
  • Voor alle workshops en arrangementen gelden de Algemene Voorwaarden van Het Mo’Ment. Lees de voorwaarden hier.

Heeft u vragen of wilt u weten of een datum nog vrij is? Neem dan contact op met Monique Nelson. Stuur een e-mail naar mo@hetmoment.info of bel haar op telefoonnummer 06 51 11 00 82.

Het MoMent - Wilgenteenvlechten