Theekransen

Het_MoMent_Theekransen_00Gezellig een middagje theeleuten, lekkere hapjes eten én een mooie krans maken!
We starten de workshop met onbeperkt theeleuten en serveren daarbij een vers kopje soep, een stukje hartige taart, sandwiches, geurige cakejes, brownies, bonbons en koekjes.Dan volgt de uitleg hoe u een mooie krans maakt van natuurlijk materiaal als landlotus en kokoskrullen. Uiteraard gaat de krans mee naar huis aan het einde van deze gezellige middag.


Specificaties
Datum: Op afspraak
Aanvang: 12:30 uur tot 16:00 uur
Kosten: € 43,-
– Dit is inclusief koffie of thee met zes verschillende Mo’s Made lekkers en gebruik van gereedschap en begeleiding, het materiaal voor de krans en 30cm krans.
Keuze materialen krans (Uw keuze graag 2 weken voor aanvang doorgeven):
– Landlotus
– Eucalyptus
– Bakuli
– Kokoskrullen 
Aantal personen: vanaf 4 tot 20 personen.
Bekijk de PDF met de mogelijkheden.

Theekransen Landlotus

Landlotus

Eucalyptus

Eucalyptus

Bakuli

Bakuli

Theekransen - Kokoskrul

Kokoskrul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze workshops wordt gegeven in samenwerking met Mariëlle Claessens van:

 

 

 

Aanschuifworkshop
Bent u alleen, met z’n tweeën of drieën dan kunt u ook aanschuiven bij een aanschuifworkshop. De groep wordt dan gevormd door individuen en is naast het creatief bezig zijn ook een leuke manier om andere mensen te ontmoeten. Kijk in de agenda voor de data wanneer u kunt aanschuiven.

Paasworkshop – Kwarteleitjeskrans
Zin om in de Paassfeer te komen? Schuif dan aan bij een gezellig middagje theeleuten, lekkere hapjes eten en een mooie krans maken. Op zondag 2 april en zaterdag 8 april is er een speciale aanschuifworkshop; PaasWorkshop – Kwarteleikrans. De aanvang is om 12:30 uur en het duurt tot ongeveer 15:30 uur. De kosten zijn € 45,- en dat is inclusief de lunch, materiaal van de krans en het gebruik van het gereedschap en begeleiding. Schuif gezellig aan!