Locatie

Het_MoMent_00Langenboom
Het Mo’Ment is gevestigd in Langenboom. Langenboom, met circa 2300 inwoners, behoort tot Gemeente Mill en Sint Hubert en ligt in het Land van Cuijk. Zo wordt het noordoostelijk deel van de provincie Noord-Brabant genoemd.

 

Het_MoMent_02Ontdek Mill
Een ware ontdekkingstocht, dat kunt u een bezoek aan onze gemeente met recht noemen. Het afwisselende landschap, de prachtige bossen, de plassen van de Kuilen, de Groespeel, de cultuurhistorie met bijvoorbeeld het oorlogverhaal bij het Duits Lijntje, de vele landgoederen en de prachtige wandel- en fietsroutes. Het is er allemaal!
Monique van Het Mo’Ment behoort met nog 20 andere actieve ondernemers, liefhebbers en burgers tot het Stichting Toeristisch Recreatief Platform Mill. Onder de vlag ‘Ontdek Mill’ zetten wij ons vanaf eind 2012 in om Gemeente Mill en Sint Hubert op de kaart te zetten. Wat we tot nu hebben bereikt kunt u ontdekken op www.ontdekmill.nl.

Het_MoMent_01Land van Cuijk
Het Land van Cuijk bestaat uit de gemeenten Grave, Cuijk, Mill en Sint Hubert, Boxmeer en Sint Anthonis. De regio is goed bereikbaar door de twee rijkswegen; de A73 en de A77. Het Land van Cuijk is verrassend en uitnodigend met veel rust, ruimte en met Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. Het landschap bezit een fraaie afwisseling van bossen, authentiek buitengebied, waterrijke plassen met de Maas als oostelijke grens. Fietsend, wandelend of met de auto kunt u genieten van verrassende veelzijdigheid aan bedrijven en activiteiten.