Koken

Het_MoMent_24
Het Mo’Ment heeft een unieke kookstudio waar de bereiding en het nuttigen van een heerlijke gerechten samengaan met ingrediënten als passie, plezier en gezelligheid. Niet alleen de hobbykok, kookgek en smulpaap, maar ook de culinaire onwetende kan zich uitstekend vermaken in de keuken van Het Mo’Ment. Voor een middag of avond koken en eten met familie, vrienden, collega’s of teamgenoten kunt u kiezen uit het ruime aanbod workshops.

Het_MoMent_21Heeft u een kookworkshop geboekt, dan zorgen wij voor de boodschappen. Bij voorkeur halen we de ingrediënten uit eigen biologische tuin, of bij een lokale ondernemer. Na het ontvangst verdelen we onder de groep de recepten en gaat iedereen aan de slag in de keuken. U mag zelf uw eigen glas vullen en we helpen u graag met de bereiding van de gerechten. Uiteraard geven wij u nuttige tips en de nodige uitleg. Zodra de gerechten klaar zijn, gaan we aan tafel om onder het genot van een drankje elkaars inspanningen te proeven. En Het Mo’Ment zorgt voor de afwas.

Het_MoMent_41Onder de genoemde prijzen valt het nuttigen van wijn, bier en fris. Na de workshop worden de recepten per email naar u gestuurd, om thuis uw kookkunsten nog eens te beproeven. De workshops worden gegeven vanaf 4 personen en een maximum van 16 personen. Op alle kookworkshops zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Lees meer onder ‘Tips & Info’ of bekijk de verschillende workshops.

Heeft u vragen of wilt u reserveren, neem dan contact op met Monique Nelson van Het Mo’Ment. Mail naar mo@hetmoment.info, gebruik het contactformulier of bel 06 51 11 00 82.