Arrangement Uitgerust Genieten

Kookstudio Het MoMent

Arrangement Uitgerust Genieten
Het Mo’Ment en De Lummel – beide gevestigd in Langenboom- hebben een arrangement voor u samengesteld waarbij een kookworkshop wordt gecombineerd met een overnachting en ontbijt. Een heerlijk uitje!

Kookworkshop + Bed & Ontbijt
In de middag wordt u door Gerdy bij De Lummel hartelijk ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. U wordt om 19.00 uur verwacht bij Het Mo’Ment waar u in de ruime kookstudio in het door u gekozen thema verschillende gerechten gaat koken en onder het genot van een drankje opeet. Na 23:00 uur zoekt u uw comfortabele slaapkamer bij De Lummel op en in de ochtend wordt daar een uitgebreid ontbijt ter afsluiting van uw verblijf geserveerd.

Specificaties
Datum: Op afspraak, maar niet in het weekend (vr/za/zo) mogelijk
Aanvang: 15:00 uur
Afloop: Volgende ochtend 11:00 uur
Kosten: € 94 pp, incl. workshop, overnachting, ontbijt en drankjes tijdens de kookworkshop.
Aantal personen: vanaf 4 tot maximaal 18* personen
* Gezien de RIVM-richtlijnen is het tot nadere orde mogelijk om met een groep van maximaal 10 personen te komen genieten bij Het MoMent.

Overige mogelijkheden
Het arrangement is uit te breiden met extra overnachtingen, fietshuur, een wandeling o.l.v. een gids of een bezoek aan het Museum van Nostalgie.

Over De Lummel
Heerlijk uitgerust wakker worden!
De Lummel is gevestigd in een authentieke langgevelboerderij uit 1928 en biedt plaats aan ruim 20 personen. Alle negen slaapkamers bieden u het comfort om uitgeslapen de dag te beginnen. Vanaf De Lummel loopt u zo naar de recreatieplas De Kuilen of kunt u dit als thuisbasis gebruiken voor een fietstocht door Het Land van Cuijk en de Maashorst. Daarnaast is de accommodatie geschikt voor vergaderen, een training of gezellig samenzijn, in combinatie met lunch of diner.

De Lummel – Logeerboederij
Gerdy Nooijen & Henk van der Linden | Dominicanenstraat 20 | Langenboom
T 06 20 76 65 75 | E info@delummel.nl | W www.delummel.nl