Kookworkshop De Smaak van Frankrijk

Kookstudio Het MoMent

De Franse keuken is een internationaal gewaardeerde keuken met een lange traditie. Het wordt gekenmerkt door zijn extreme diversiteit. We brengen het noordwesten van Frankrijk, de Provençaalse keuken en die van Côte d’Azur samen in een 4-gangenmenu. Op tafel komt een soep, salade en het hoofdgerecht bestaat uit Coq au Vin, Pommes Gratin en Ratatouille en het nagerecht past bij het seizoen. Bon appetit!

Specificaties
Datum: Op afspraak
Aanvang: 19.00-23.00 uur / Andere aanvangstijden in overleg mogelijk
Duur: 4 uur
Kosten: € 50 pp incl. wijn, bier en fris (geen koffie/thee)
Aantal personen: vanaf 4 tot maximaal 18 personen

Nog even dit:

 • Na afloop dient er contant of per PIN afgerekend te worden, tenzij vooraf hierover afspraken zijn gemaakt.
 • Indien tijdig gemeld kan met vegetarische wensen, allergieën en/of speciale diëten – tot op zekere hoogte – rekening gehouden worden.
 • We starten de kookworkshop altijd met een klein hapje aan tafel (de bodem…) en dan wordt ook verteld dat iedereen zijn eigen drankje mag inschenken.
 • Diegene die de reservering plaatst, ontvangt na afloop van een kookworkshop per e-mail de recepten van de kookworkshop.
 • De kookworkshop is uit te breiden met:
  A. Ontvangst met hap & sap (amuse + prosecco): € 5 pp
  B. Afsluiting met koffie & thee, bonbon en glaasje likeur: € 5 pp
 • Elke deelnemer leent bij aanvang een kookschort dat na afloop weer ingeleverd mag worden. Mits op tijd besteld, is het mogelijk om voor de groep een eigen kookschort te bestellen, met bijvoorbeeld het bedrijfslogo of naam.
 • Voor alle workshops en arrangementen gelden de Algemene Voorwaarden van Het Mo’Ment. Lees de voorwaarden hier.

Heeft u vragen of wilt u weten of een datum nog vrij is? Neem dan contact op met Monique Nelson. Stuur een e-mail naar mo@hetmoment.info of bel haar op telefoonnummer 06 51 11 00 82.

Het MoMent - Kookworkshops