Kookworkshop voor kinderen

Kookstudio Het MoMentVoor iedereen vanaf 10 jaar

Vier je verjaardag bij Het Mo’Ment en ga met je vriendjes en vriendinnetjes lekker koken en eten. Ieder kind maakt een klein gerechtje zoals een bladerdeeghapje, cupcake of pizza. De jarige mag kiezen wat we gaan eten. En als iedereen zijn gerechtje klaar heeft, dekken we samen de tafel en gaan we alles opsmullen.

Specificaties
Datum: Op afspraak
Aanvang: 13.30-16.30 uur
Kosten: € 30 per kind incl. onbeperkt ranja
Aantal personen: vanaf 4 tot maximaal 10 kinderen

Bijzonderheden
Jouw ouder(s) of verzorger/ster mag mee om foto’s te maken en te helpen. Er is plaats voor 2 volwassenen. Zij hoeven niets te betalen en krijgen soms een hapje om te proeven. Het kinderkookfeest is niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar in verband met de veiligheid.

Nog even dit:

  • Na afloop dient er contant of per PIN afgerekend te worden, tenzij vooraf hierover afspraken zijn gemaakt.
  • Indien tijdig gemeld kan met vegetarische wensen, allergieën en/of speciale diëten – tot op zekere hoogte – rekening gehouden worden.
  • Diegene die de reservering plaatst, ontvangt na afloop van een kookworkshop per e-mail de recepten van de kookworkshop.
  • Elke deelnemer leent bij aanvang een kookschort dat na afloop weer ingeleverd mag worden. Mits op tijd besteld, is het mogelijk om voor de groep een eigen kookschort te bestellen, met bijvoorbeeld het bedrijfslogo of naam.
  • Voor alle workshops en arrangementen gelden de Algemene Voorwaarden van Het Mo’Ment. Lees de voorwaarden hier.

Heeft u vragen of wilt u weten of een datum nog vrij is? Neem dan contact op met Monique Nelson. Stuur een e-mail naar mo@hetmoment.info of bel haar op telefoonnummer 06 51 11 00 82.