Kookcursus

NIEUW: Cursus de vegetarische natuurkeuken bij Het MoMent

Bij Het MoMent start vanaf 1 oktober 2018 een nieuwe kookcursus. In samenwerking met Studio Gember wordt in acht maandelijkse bijeenkomsten de vegetarische natuurkeuken op praktische wijze uitgelegd. Praktisch omdat je gaat koken in de kookstudio na het theoretische gedeelte.

Suzanne van de Heuvel van Studio Gember weet jou alles te vertellen over natuurlijke ingrediënten en hoe je deze simpel kunt toe passen in jouw eigen keuken. Je wordt je meer bewust over voeding en je wordt geïnspireerd en gemotiveerd om een volwaardige vegetarische of veganistische maaltijd op tafel te zetten.

De cursus is opgebouwd uit de volgende lessen:
Les 1 – 01/10: Natuurvoeding; een introductie
Les 2 – 05/11: Eiwitten
Les 3 – 03/12: Vette
Les 4 – 07/01: Koolhydraten & granen
Les 5 – 04/02: Suiker
Les 6 – 11/03: Peulvruchten
Les 7 – 01/04: Noten, zaden, pitten
Les 8 – 06/05: Koken voor de liefde

Elke les ontvang je receptuur voor ontbijt, lunch, een maaltijdsalade, soep, smoothie, hartige snack, dessert of zoet genoegen. Het op smaak brengen, opmaken en eten en koken in aandacht vormen een vanzelfsprekend onderdeel van iedere les. Daarnaast wordt tijdens de lessen ook aandacht besteed aan bewust inkopen. Je hoeft niet de hele cursus te volgen; je kunt ook voor een avond aanmelden.

De cursus bestaat uit acht maandelijkse bijeenkomsten van drie uur: we starten de avond om 19 uur met een hapje en theorieles, gevolgd door zelf koken en eten. Daarnaast ontvang je een werkboek, recepten, een werkschort, eten, water, koffie en thee. Je hoeft niet gegeten te hebben. De cursus duurt tot 22.00 uur.

Kosten:€ 440 incl. hand-outs, recepten, eten en een Studio Gember kookschort (losse workshop € 62,50). Inschrijvingen voor de complete cursus gaan voor. Aantal deelnemers max. 12 – 14. Bij voldoende belangstelling kunnen extra losse workshops gepland worden en eventueel zelfs een tweede groep.

Meer informatie kan je vinden op www.studiogember.nl/workshops. Aanmelden doe je via Susanne van de Heuvel.

Kookcursus Vegetarische Natuurkeuken
Kookcursus Vegetarische Natuurkeuken