Overnachten

Arrangement Uitgerust Genieten
Het Mo’Ment en De Lummel – beide gevestigd in Langenboom- hebben arrangementen voor u samengesteld waarbij een creatieve workshop wordt gecombineerd met een overnachting en ontbijt. Een heerlijk uitje!

Het MoMent KookworkshopARRANGEMENT 1: Workshop Koken & Bed & Ontbijt
In de middag wordt u door Gerdy bij De Lummel hartelijk ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. U wordt om 19.00 uur verwacht bij Het Mo’Ment waar u in de ruime kookstudio in het door u gekozen thema verschillende gerechten gaat koken en onder het genot van een drankje opeet. Na 23.00 uur zoekt u uw comfortabele slaapkamer bij De Lummel op en in de ochtend wordt daar een uitgebreid ontbijt ter afsluiting van uw verblijf geserveerd.

 

Het MoMent Hart VlechtenARRANGEMENT 2: Workshop Hartvlechten & BBQ & Bed & Ontbijt
Om half 2 wordt u door Monique van Het Mo’Ment welkom geheten en na de koffie of thee met iets lekkers uit eigen keuken, start de workshop Hartvlechten. Met wilgentenen vlecht u een hart. Na de workshop wordt u bij De Lummel verwacht voor een BBQ. Na uw heerlijke overnachting in het comfortabele bed, schuift u aan voor een uitgebreid ontbijt. De rest van de dag kunt u nog heerlijk genieten van de natuurrijke omgeving.

 

Specificaties
Datum: Op afspraak
Aanvang 1: 15:00 uur, 2: 13:30 uur
Afloop Volgende ochtend 11:00 uur
Kosten € 89,- p.p.
Incl. workshop, materiaal, overnachting, ontbijt.
Incl. drankjes tijdens de kookworkshop.
Incl. koffie, thee en water tijdens het Hartvlechten.
Excl. drankjes tijdens de BBQ.
Aantal personen Vanaf 4 tot 20 personen

Overige mogelijkheden
+ In plaats van hartvlechten kunt u ook kiezen voor beeldhouwen, schilderen of een ander figuur vlechten. Vraag naar de mogelijkheden en kosten.
+ Het arrangement is uit te breiden met extra overnachtingen, fietshuur, een wandeling o.l.v. een gids of een bezoek aan het Museum van Nostalgie.

De LummelOver De Lummel
Heerlijk uitgerust wakker worden!
De Lummel is gevestigd in een authentieke langgevelboerderij uit 1928 en biedt plaats aan ruim 20 personen. Alle negen slaapkamers bieden u het comfort om uitgeslapen de dag te beginnen. Vanaf De Lummel loopt u zo naar de recreatieplas De Kuilen of kunt u dit als thuisbasis gebruiken voor een fietstocht door Het Land van Cuijk en de Maashorst. Daarnaast is de accommodatie geschikt voor vergaderen, een training of gezellig samenzijn, in combinatie met lunch of diner.

De Lummel – Logeerboederij
Gerdy Nooijen & Henk van der Linden | Dominicanenstraat 20 | Langenboom
T 06 20 76 65 75 | E info@delummel.nl | W www.delummel.nl