Vergaderen

Kookstudio Het MoMent

In Noordoost-Brabant, centraal gelegen in de driehoek ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven vindt u Het Mo’Ment. Het Mo’Ment is gevestigd in een langgevelboerderij in een rustige en landelijk omgeving. Het achterhuis van de boerderij biedt naast een ruime kookstudio ook een fijne vergaderlocatie, met alle nodige faciliteiten.

We zorgen ervoor dat u het beste haalt uit de bijeenkomst. De landelijk gelegen locatie werkt inspirerend en rustgevend tegelijk. Uiteraard zorgen we voor verse koffie, thee, water en lekkers. U kunt gebruik maken van een flip-over met papier, stiften, de beamer en wifi. Het Langenboomse platteland leent zich uitstekend om tussendoor een wandeling te maken.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:
4-uur vergaderarrangement – € 17,50 pp*
U maakt een ochtend, middag of avond gebruik van de ruimte en alle deelnemers ontvangen onbeperkt koffie, thee en water met wat lekkers uit eigen keuken.

8-uur vergaderarrangement – € 37,50 pp*
U maakt van 9.30 tot 17.30 uur gebruik van de ruimte en alle deelnemers ontvangen onbeperkt koffie, thee en water met wat lekkers uit eigen keuken. Rond de middag maak ik een lunchbuffet met twee eigengemaakte salades, verse broodjes, broodbeleg, melk en jus d’orange en fruit.

Ontbijt of Lunch – € 17,50 pp* 
Wilt u de vergadering starten met een ontbijt of starten of eindigen met een lunch, dan bestaat die uit twee soorten eigengemaakte salades, verse broodjes, broodbeleg, melk en jus d’orange en fruit.

3-gangen diner – € 35 pp*
Om de vergadering af te sluiten kunt u ook kiezen voor een heerlijk driegangendiner. Dit menu stel ik graag in overleg met u samen. De prijs is inclusief 3 consumpties per persoon.

Datum: op afspraak
Aanvang: in overleg
Aantal personen: vanaf 4 tot maximaal 20* personen

* prijs is exclusief BTW en voor een minimaal aantal van 10 personen. Bent u met minder dan 10 personen, dan berekenen we de minimale totaalprijs. 

Veel is mogelijk
U kunt niet alleen vergaderen, maar ook aansluitend een kookworkshop volgen, en er een compleet uitje van maken inclusief een overnachting in Het Huus van Truus. Het Mo’Ment levert arrangementen op maat. Vergaderen in de ochtend, middag, avond, de hele dag, wel of niet in combinatie met een lunch, samen koken, iets creatief en slapen; we komen er samen wel uit.

Wilt u een op maat gemaakt aanbod ontvangen, neem dan contact op met Monique Nelson van Het Mo’Ment. Mail naar mo@hetmoment.info, gebruik het contactformulier of bel 06 51 11 00 82.

Het MoMent - Vergaderen