Heidag

Kookstudio Het MoMent

Haal het beste uit uw dag vol vergaderen. Een dag vol besprekingen en toch die scherpe blik houden? Kies dan voor een Heidag bij Het Mo’Ment. Afgewisseld met de besprekingen maken we om de 2 tot 3 uur samen een lichte maaltijd. Hierdoor behoudt u een gelijkmatige stroom aan energie in uw bloed. In combinatie met de landelijk gelegen locatie werkt dit inspirerend en rustgevend tegelijk. Door samen te werken in de keuken en voor elkaar te zorgen gaat u nog beter die verbinding aan met elkaar.

De Heidag is een op maat gemaakt product. We stellen in overleg het programma samen en baseren hierop de prijs.

In het aanbod zit uiteraard koffie, thee, water, Mo’s Made lekkers, en gebruik van de flip-over met papier, stiften, de beamer en wifi. De landelijke omgeving leent zich uitstekend om tussendoor een wandeling te maken.

Nog even dit:

  • Elke deelnemer leent bij aanvang het unieke Mo’Ment Kookschort dat na afloop weer ingeleverd mag worden. Mits op tijd besteld, is het mogelijk om voor de groep een eigen kookschort te bestellen, met bijvoorbeeld het bedrijfslogo of naam;
  • Voor alle workshops en arrangementen gelden de Algemene Voorwaarden van Het Mo’Ment. Lees de voorwaarden hier;
  • Groepsreserveringen voor een kookworkshop worden niet gemengd met andere reserveringen. U heeft dus de totale accommodatie tot uw beschikking;
  • Indien vooraf gemeld, kan met vegetarische wensen, allergieën en/of speciale diëten – tot op zekere hoogte – rekening gehouden worden.

Wilt u een op maat gemaakt aanbod ontvangen, neem dan contact op met Monique Nelson van Het Mo’Ment. Mail naar mo@hetmoment.info, gebruik het contactformulier of bel 06 51 11 00 82.

Het MoMent - Vergaderen