Over Het Mo’Ment

Mo NelsonMijn bedrijf Het Mo’Ment zie ik (Mo/Monique) niet zozeer als een onderneming maar meer als een levenswijze en passie. Ik wil graag delen. Delen in mijn kennis, kunde en gastvrijheid.

De afgelopen jaren ben ik bezig geweest mijn concept te verscherpen en ‘Het Mo’ment’ helder te krijgen. En helder is het; Bij Het Mo’Ment kun je namelijk genieten van het moment.

Het aanbod van Het Mo’Ment blijft in ontwikkeling. Het blijft niet alleen bij beeldhouwen, schilderen, koken of een andere creatieve uitlaatklep, maar ook vergaderen, trainen, zelf ontwikkeling én de combinatie van deze factoren.

De creatieve workshops organiseer ik in samenwerking met deskundige op dat gebied. Zo worden de workshops beeldhouwen en schilderen door Margriet Kappen (mijn moeder en buurvrouw) gegeven. Ben jij bijzonder goed in het geven van een creatieve workshop, neem dan contact op met me. Wie weet kunnen we dit samen doen!

Wij geloven niet in ‘u vraagt, wij draaien’, maar meer ‘wat is uw doel en hoe bereiken we dit samen’. Niets bij Het Mo’Ment gaat op de automatische piloot. Wij bekijken samen de wensen van de klant, in deze maatschappij wordt er al genoeg voorgeschoteld. We luisteren en denken mee.

Het Mo’ment is zorgvuldig opgezet met ruimte voor flexibiliteit, humor en eigen inbreng. Genieten van het moment, simpeler gezegd dan gedaan hoor ik wel eens. Genieten is niet moeilijk, de stap zetten om jezelf de tijd en het moment te gunnen wel.

Monique Nelson – eigenaar Het Mo’Ment