Kookworkshop Afternoon Tea

Kookstudio Het MoMentGezellig een middag hartige en zoete hapjes maken noemen wij – zoals het ‘heurt’ – een Afternoon Tea. Niet te verwarren met een High Tea. Een High Tea is namelijk een stevige maaltijd die rond 18:00 uur wordt genuttigd.

Tijdens de kookworkshop Afternoon Tea maken we een driegangenmenu. We starten met een soepje, gevolgd door sandwiches en hartige taart. In de derde gang zijn de zoete cupcakes en ander lekkers op tafel. Uiteraard wordt dit alles begeleidt door kopjes thee.

De Afternoon Tea kookworkshop is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

Specificaties
Datum: Op afspraak
Aanvang: 13.00-16.00 uur / Andere aanvangstijden in overleg mogelijk
Duur: 3 uur
Kosten: € 40 pp incl. thee (excl. wijn, bier, fris of koffie)
Aantal personen: vanaf 4 tot maximaal 18 personen

Nog even dit:

  • Na afloop dient er contant of per PIN afgerekend te worden, tenzij vooraf hierover afspraken zijn gemaakt.
  • Indien tijdig gemeld kan met vegetarische wensen, allergieën en/of speciale diëten – tot op zekere hoogte – rekening gehouden worden.
  • Diegene die de reservering plaatst, ontvangt na afloop van een kookworkshop per e-mail de recepten van de kookworkshop.
  • Elke deelnemer leent bij aanvang een kookschort dat na afloop weer ingeleverd mag worden. Mits op tijd besteld, is het mogelijk om voor de groep een eigen kookschort te bestellen, met bijvoorbeeld het bedrijfslogo of naam.
  • Voor alle workshops en arrangementen gelden de Algemene Voorwaarden van Het Mo’Ment. Lees de voorwaarden hier.

Heeft u vragen of wilt u weten of een datum nog vrij is? Neem dan contact op met Monique Nelson. Stuur een e-mail naar mo@hetmoment.info of bel haar op telefoonnummer 06 51 11 00 82.

Het MoMent - Kookworkshops