Locatie

Kookstudio Het MoMent

Langenboom
Het Mo’Ment is gevestigd in Langenboom. Langenboom, met circa 2300 inwoners, behoort tot Gemeente Mill en Sint Hubert en ligt in het Land van Cuijk. Zo wordt het noordoostelijk deel van de provincie Noord-Brabant genoemd.

Ontdek Mill
Een ware ontdekkingstocht, dat kunt u een bezoek aan onze gemeente met recht noemen. Het afwisselende landschap, de prachtige bossen, de plassen van de Kuilen, de Groespeel, de cultuurhistorie met bijvoorbeeld het oorlogverhaal bij het Duits Lijntje, de vele landgoederen en de prachtige wandel- en fietsroutes. Het is er allemaal! Ga naar www.ontdekmill.nl om het allemaal te ontdekken.

Verrassend Platteland van Cuijk
Het Land van Cuijk bestaat uit de gemeenten Grave, Cuijk, Mill en Sint Hubert, Boxmeer en Sint Anthonis en is verrassend en uitnodigend met veel rust, ruimte en met Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. Het landschap bezit een fraaie afwisseling van bossen, authentiek buitengebied, waterrijke plassen met de Maas als oostelijke grens. Verrassend PlatteLand van Cuijk is een vereniging voor plattelandsbedrijven in de regio Land van Cuijk. Kijk voor meer informatie op www.verrassendplattelandvancuijk.nl.

Meer informatie is ook te vinden op www.landvancuijk.nl en op de website van Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk en Goei Leven Land van Cuijk.