Over Het Mo’Ment

Kookstudio Het MoMent

Ik, Mo(nique) Nelson, ontvang je graag in mijn kookstudio.

Fotograaf: Kristel Beelen | Mooi & Mooi Fotografie

Begin 2010 heb ik – Monique Nelson – Het Mo’Ment opgericht. Toen waren we de langgevelboerderij nog aan het verbouwen, maar samen met mijn moeder gaven we al workshops Schilderen en Beeldhouwen in ‘de schuur’. Inmiddels is de verbouwing al jaren klaar en ontvang ik onze gasten in het ‘achterhuus’ van de boerderij. Hierin vind je een ruime kookstudio met een gezellige inrichting die flexibel in te zetten is. Vanaf zomer 2018 geven we geen workshops Beeldhouwen en Schilderen meer; mijn moeder is aan het genieten van haar pensioen.

Genieten van het moment
In de loop der jaren hebben we vele mensen mogen ontmoeten bij Het Mo’Ment en ik kan met trots melden dat ze allemaal hebben genoten van het moment. Een moment van rust, van genieten, van creativiteit en gewoon jezelf mogen zijn.

Nog altijd geloof ik niet in ‘u vraagt, wij draaien’, maar meer ‘wat wil je en wat doen we samen’. Niets bij Het Mo’Ment gaat op de automatische piloot. Wij vragen naar jouw wensen, luisteren goed en denken mee. Want iedereen heeft eigen verwachtingen en eigen waarden. Dit vul ik in met mijn creativiteit, de indeling van de workshop en de ruimte en top het af met mijn humor en gastvrijheid.

Na afloop, wanneer iedereen goed gevuld met mooie momenten naar huis vertrekt, kan ik nog altijd heerlijk nagenieten van dat wat ik heb mogen delen met mijn gasten. Ik geniet altijd van het moment als ik het mag delen.

Heel graag tot ziens, tot een later moment!

Groet,
Mo