Kookworkshops

Kookstudio Het MoMent

Het Mo’Ment is een mooie kookstudio waar de bereiding en het nuttigen van een heerlijke gerechten samengaan met ingrediënten als passie, plezier en gezelligheid. Niet alleen de hobbykok, kookgek en smulpaap, maar ook de culinaire onwetende kan zich uitstekend vermaken in de keuken van Het Mo’Ment. Voor een middag of avond koken en eten met familie, vrienden, collega’s of teamgenoten kunt u kiezen uit het ruime aanbod workshops.

Heeft u een kookworkshop geboekt, dan zorgen wij voor de boodschappen. Na het ontvangst en uitleg over de recepten en gaat iedereen aan de slag in de keuken. U mag zelf uw eigen glas vullen en we helpen u graag met de bereiding van de gerechten. Uiteraard geven wij u nuttige tips en de nodige uitleg. Zodra de gerechten klaar zijn, gaan jullie aan tafel om te genieten van gerechten. Het Mo’Ment zorgt voor de afwas.

Onder de genoemde prijzen valt het nuttigen van wijn, bier en fris (beschaafd onbeperkt), maar geen koffie of thee. Na de workshop worden de recepten per e-mail naar u gestuurd, om thuis uw kookkunsten nog eens te beproeven. De workshops worden gegeven vanaf 4 personen en een maximum van 18 personen. Op alle kookworkshops zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Lees ook even onze ‘Tips & Info’.

We verzorgen de volgende kookworkshops:
De Smaak van Spanje
De Smaak van Griekenland
De Smaak van het Seizoen
De Smaak van Italie
De Smaak van Azie
De Smaak van het Midden-Oosten e.o.
BBQ
Afternoon Tea

Heeft u vragen of wilt u weten of een datum nog vrij is? Neem dan contact op met Monique Nelson. Stuur een e-mail naar mo@hetmoment.info of bel haar op telefoonnummer 06 51 11 00 82.

Het MoMent - Koken